Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grevens gulaschsoppa

 
Skriv ut

En gott alternativ med nötfärs i soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur paprikorna och skala löken. Skär allt i små bitar och kör i matberedare till ett jämnt mos. Skala potatisen och tärna den fint / alternativt: tina den frysta färdigtärnade potatisen.
  2. Bryn färsen i margarin i en stekpanna. Tillsätt moset och rör om. Rör ner tomatpuré, paprikapulver, kummin och mejram. Pressa i vitlöksklyftan. Rör om väl. Häll ner allt i en tjockbottnad kastrull.
  3. Tillsätt potatisen och buljongen och koka allt mjukt i 10-12 minuter. Smaklig spis!.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.