Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En maträtt uppskattad av alla vänner som smakat den. Deras spontana kommentar: "Oh, så gott. Hit med receptet!"

Ingredienser

Instruktioner

Dela filéerna i mindre bitar. Vänd bitarna i mjölet och bryn dem lätt i smöret i en gryta. Salta lätt. Blanda soja, chilisås och crème fraiche och häll över kycklingen. Låt sakta puttra under lock ca 30 min eller tills köttet är genomstekt. Verkar såsen tjock, späd med vatten. Hacka persiljan och strö över. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annahh 1 februari 2010

    Näe! Tyvärr så var det inte såå gott! Kan inte säga varför men det föll inte i smaken helt enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.