Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grevinnans hemlighet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mystisk dessert från 60-talets början.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker väl och tillsätt kakaon. Rör smöret mjukt och tillsätt ägg-socker-kakaoblandningen samt till sist nötkärnor och kex- eller kaksmulor.
  2. Blandningen packas i en smörpappersklädd form (eller i en form gjord av aluminiumfolie) och får stå kallt, helst i kylskåp, några timmar. Själp upp desserten och servera, gärna med aprikoskompott eller någon annan fruktkompott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.