Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griljerade kycklingben i senapshonung

(1 kommentar)  
Skriv ut

God bufferätt till påsk, midsommar, jul...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg undan 3 msk av marinaden till såsen. OBS: Detta måste ske innan kycklingen läggs ner i marinaden!
  2. Lägg ner kycklingbenen i resten av marinaden. Låt marinera minst 20 minuter, helst över natten.
  3. Ugnsbaka benen gyllenbruna ca 20 minuter i 200° och ös med spadet efter halva tiden.
  4. Blanda crème fraiche med den sparade marinaden.
  5. Klä toppen av kycklingklubban med en bit folie. Servera med såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MB-67 7 augusti 2015

    Supergoda kycklingben

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.