Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ananas med ingefära och mascarponekräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God dessert efter grillningen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta färsk ananas. Skala och dela ingefäran smått. Gör små snitt i fruktytan och stoppa in ingefärsbitarna. Trä upp på grillspett (2 till varje bit). Grilla under lock.
  2. Hacka pekannötterna. Fräs upp smör i en panna, fräs ihop farinsocker, hackade pekannötter och riven kokos. Lägg i en skål och rör ner mascarponeosten och en skvätt rom eller konjak. Servera krämen till den grillade ananasen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.