Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad banan med honungsyoghurt och pistagenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smaskig efterrätt på utflyktens grillning. Du kan förenkla genom att blanda honung direkt i yoghurtburken och ta med som den är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bananerna och lägg dem på 4 ark aluminiumfolie. Lägg 1 msk smör och strö 1 tsk socker på varje banan.
  2. Vik ihop och stäng arken noga.
  3. Grilla på grill eller i ugn ca 5 min. Blanda yoghurt och honung.
  4. Servera bananerna med honungsyoghurten och strö över pistagenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.