Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad bratwurst med snabbsyrad sommarkål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och purjolöken fint. Blanda samman med vatten, ättikssprit, socker och salt och häll över kål och purjo.
  2. Rosta kumminfröna i en stekpanna och strö dem över kålen. Låt stå under press ca 2 timmar i kylskåp, lägg t ex en tallrik direkt på kålen och en mortel ovanpå. Grilla korvarna och servera med kålen, nykokt färskpotatis, grovkornig senap och rågbröd. Själv vill jag ha svärmors sötstarka senap.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kaisa74 21 september 2011

    Mmmm låter riktigt gott ska prova ikväll!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.