Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad choritzo med nudelwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott, eller hur?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Skölj i kallt vatten. Koka broccolin i lättsaltat vatten i ca 4 minuter. Skala och skär löken i klyftor. Woka lökklyftorna i 1 msk olja. Vänd ner nudlar och broccoli i woken. Krydda med sweet chilisås. Skär några skåror i korven. Grilla dem i grillpanna eller stek i stekpanna ca 5 minuter runt om. Servera korven med nudelwoken, en klick fraiche, strimlad sallad och bröd.
  2. För alla: Byt ut äggnudlarna mot glasnudlar om du inte tål gluten eller ägg. Fraichen kan ersättas med mjölkfri crème fraiche, s k sour supreme, om du inte tål mjölk eller laktos. Kontrollera innehållet på korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos eller soja. Tips: Färsk koriander är gott att strö över den färdiga woken.
  3. Gröna tipset: Byt ut choritzokorven till sojakorv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.