Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad chutneylax med chili- och limesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddstarka smaker passar till den grillade laxen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta laxen. Dela lime och lök i halvor. Kärna ur paprikan och skär stora bitar.
  2. Pensla fisk och grönsaker med smör-&rapsolja. Grilla laxen med köttsidan ned ca 1 min över glöden. Vänd och grilla med skinnsidan ned 6-7 min.
  3. Grilla samtidigt grönsakerna på båda sidor och limen med snittytan ned.
  4. Rör ihop mango chutney och smör-&rapsolja.
  5. Värm såsen under omrörning i en kastrull.
  6. Bred mangosmöret på laxen och servera med sås, grönsaker, lime och ex bulgur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sivan-besse 3 juli 2009

    Idag testade vi detta recept. Det blev godkänt av alla! Så detta kommer vi att göra om. Suveränt nu när sommarvärmen har slagit till och man vill få god mat snabbt. Tack!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.