Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecôte med Bertilssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att grilla är gott! Här grillas några skivor entrecôte och serveras tillsammans med en god sås med lite sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rädisorna eller annan sommarprimör med salt precis som man gör med potatis. Känn med stick när dom är lagom mjuka.
  2. Grilla majsen och dela varje kolv i fyra bitar.
  3. Krossa rosépepparkornen och blanda med den färska timjanen. Gnid in köttet med kryddorna, salta. Droppa lite olivolja över köttet. Färdigt att grilla.
  4. Bertilsås: Skala och hacka lök och vitlök.
  5. Fräs i rapsoljan.
  6. Tillsätt curryn och låt fräsa ytterligare i 2 minuter. Tillsätt chilisåsen. Dra åt sidan och låt puttra i låg värme i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.