En riktig partybearnaise, lika god varm som ljummen eller kall.
Glöm inte att tända grillen i god tid- minst 30 minuter före grillning.
Instruktioner
- Börja med rotfruktsbearnaisen.
Skala och skär morot och palsternacka i mindre bitar. KOka dem mjuka i lättsaltat vatten ca 20 minuter, häll av.
Skala och finhacka löken, knipsa av dragonkvistarna.
- Koka lök och dragonkvistar i vinäger och vatten tills all vätska ångat bort. Plocka bort dragonen.
Mixa lök, morot, paslternacka och smör med en stavmixer, salta och peppra. Ställ åt sidan.
- Koka ärterna 1-2 minuter i saltat vatten, skölj och halvera tomaterna.
Salta och peppra köttet, grilla det ca 3 minuter per sida.
Halvera och grilla citronerna med snittytan mot grillen.
- Vänd snabbt ihop sallad, ärter och tomater.
Värm på bearnaisen.
Servera köttet med sallad och bearnaise och en grillad citronhalva. Salta.
Publicerat den
28 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
supergod bearnaisesås. gör alltid succe`.