Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecôte med tapenade

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tapenade på burk blir en smakrik bas i såsen. Passar både till kött och fisk. Prova även tapenade på det grillade brödet som serveras till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet i olja, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
  2. Grilla köttet och körsbärstomaterna på sin kvist 2-3 minuter per sida.
  3. Hacka basilika och blanda med tapenade. Pressa ner vitlök.
  4. Servera köttet med tapenadesås, sallad och bröd som hastigt vänts på grillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.