Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecote med vitlöksost och varm potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gott på grillen, eller på vintern:-) 1 portion ger 420 kcal (1,8 Mg) och 17 g fett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesella med vitlök.
  2. Sätt ugnen på 200º. Koka potatisen med skal nätt och jämt färdig. Låt svalna något och skiva. Varva potatis, tomat och lök i en långpanna. Strö över salt och peppar och ringla över olja och citronsaft. Grilla ca 5 min. Strö över basilka.
  3. Pensla köttet med olja och krydda med salt och peppar. Grilla eller stek ca 3 min per sida.
  4. Lägg på en klick ost och låt den smälta något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.