Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad feta i folie

(12 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott för ostälskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fetaosten på ett dubbelt folieark. Skiva tomaten och placera ovanpå. Toppa med urkärnad strimlad jalapeno.
  2. Ringla över olivolja, strö över lite oregano och nymalen svartpeppar. Förslut foliepaketet och lägg på grillen i ca 10 minuter.
  3. Ät som förrätt eller tillbehör till lamm eller fläskkött.
  4. Tips: Du kan byta ut jalapenon till en halv grön paprika om du vill ha en mildare smak.

Liknande recept

Kommentarer (12)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta är riktigt smarrigt

  • SEAbjrpn 4 juli 2008

    Detta är nåt nytt det måste jag prova. Kram SEA

  • grill 4 juli 2008

    Det var super gott, hela familjen gillade det. Det har du gjort bra...

  • Gnagett 6 juli 2008

    Detta var underbart gott. Kan verkligen rekommenderas!

  • farah2001 6 juli 2008

    jag älskar feta ost , jag säkert prova detta

  • king200 7 juli 2008

    jättesmarrigt fick det i helgen

  • Sandra-Louise 8 juli 2008

    gott till kött m.m.

  • Disen 12 juli 2008

    Jag säger bara TACK, TACK, TACK för denna underbara ost till grillen. Jag älskar halloumie ost. Suveränt att hittat ett nytt ost recept då Feta ost oxå är en favorit. Jag o min man har precis ätit en "grillemiddag" o han var lika förälskad i osten som jag. Så än en gång TACK för receptet Rockagill. kram Disen.

  • Mellanbellan 2 augusti 2008

    Hej, jag hade grillafton igår och jag bjöd på marinad med ingefära (runt kycklingen) din grillade fetaost samt coleslaw samt vitlöksbröd och allt var supergott. Visst, jag hade pärer till också;-)

  • Sussilo56 16 maj 2010

    Det var hur gott som helst! Jag ringlade över min favorit olja, Bengt Frithiofssons olivolja med citron; Limone. Testa den nån gång, jag garanterar en smakupplevelse! Det här receptet kommer jag att använda många gånger. + + + + +

  • frokeneva 19 juni 2010

    Supergott!

  • varg96 31 januari 2011

    Hej där! Jag skulle väldigt gärna vilja laga det här receptet nu i helgen. Har några kompisar på middagsbjudning och vore toppen om jag kunde servera detta som förrätt! Men grejen är den att jag inte grillar i början på februari ;P Går det att göra i ugnen istället och i så fall hur länge och vilka grader? Tack på förhand! Emma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.