Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad feta med chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Åh så gott! Lite sting i det, beroende på hur mycket kryddor man vill använda sig av. En riktig sommarhit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva osten och lägg i en ugnsform.
  2. Droppa olivolja över, pudra lätt med svartpeppar. Pressa över vitlök och strössla på chili. Dela tomaterna och lägg dem runtom.
  3. Sätt in det i ugnen i 5-10 min tills osten börjar mjukna och få färg. Grekiskt lantbröd är gott till.
  4. Ugn 275 grader, grill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 16 januari 2010

    Detta var mycket gott, hade ingen chili på utan pudrade lite cayennepeppar över fetaosten i stället. Men ska prova chili nästa gång, det är säkert lika gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.