Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad filé med limeyoughurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Blanda yoghurt, limeskal och -saft, sambal och salt. Rör ihop smör-&rapsolja, salt och vitlök. Pensla köttet med 1 msk av kryddsmöret. Grilla köttet runt om över glöd ca 15 min. Skiva köttet och lägg det på ett fat med en blandad grönsallad. Häll resten av kryddsmöret över köttet.Servera såsen och kokt färskpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.