Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fisk med ingefärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla fiskfiléerna med smör- & rapsolja, salta och peppra.
  2. Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1½ - 2 minuter per sida.
  3. Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt.
  4. Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.