Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fisk med melon- och jordgubbssalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt som är så nyttig så att det bara sprudlar om den! Servera gärna med en klick yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa och skär jordgubbarna i kvartar. Skala och tärna melonen. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finstrimla chilifrukten. Hacka koriandern (spara lite till garnering).
  2. Blanda allt och smaksätt med färskpressad limejuice, salt och peppar. Ställ kallt. Koka matvetet enligt anvisningen på paketet. Låt svalna. Blanda ner ruccola och olja. Salta och peppra.
  3. Grilla eller stek fisken, salta och peppra. Lägg upp matvetet på fyra tallrikar. Lägg på fisk, skeda över jordgubbssalsa och garnera med koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 29 mars 2009

    Mums, vilken god kombination av smaker.... ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.