Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fisk med vinbärsrisotto

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Går också bra att använda svarta vinbär i denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i smör, tillsätt ris och rör om 1 minut. Häll på vinet och koka tills vinet absorberats. Koka upp buljongen och rör ner den, lite i taget under omrörning tills riset är kokt al dente. Blanda ner vinbär, persilja och parmesanost. Krydda och halstra fisken i oljad panna.
  2. Servera med: Blandad sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.