Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fisk på grön bädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En doftande ört olja ger extra god smak åt grönsaker och potatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Olja: Hacka de färska kryddorna fint gärna med mixerstav. Tillsätt olja, vatten och salt.
  2. Potatis: Skrapa och skiva potatisen. Ansa och skiva fänkål och salladslök. Ansa sockerärterna. Koka upp lättsaltat vatten. Koka potatisen ca 7 min, lägg därefter fänkålen och koka ca 3 min. Lägg sedan ner sockerärter och salladslök och koka 1 minut. Häll av vattnet och låt ånga av. Häll över oljan och smaka ev av med mer salt.
  3. Fisk: Skär bort alla ben på¨fisken och skär den gärna i bitar. Salta, peppra och pensla med olivolja. Grilla fisken några minuter på var sida över glödbädd eller i grillpanna. Lägg fisken på grönsakerna. Toppa med tomat och rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.