Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé med cajun-feeling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Grillat hör sommaren till även om jag ibland även grillar på höst/vinter. Grilla betyder ju inte att äta ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Putsa och skär bort hinnorna från fläskfiléerna. Gnid in dem med fajitakrydda.
  2. Lägg filéerna i en stekpåse. Rör ihop pressad limejuice och bbq-sås och häll det i påsen. "Massera" försiktigt in såsen i fläskfiléerna. Förslut stekpåsen enligt anvisning. Låt gärna marinera i kylskåpet över natten.
  3. Lägg stekpåsen på mellersta falsen och ugnsstek i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna något. Lägg stekpåsen på ett fat och förvara i kylen.
  4. Ta ut fläskfiléerna ur påsen vid serveringstillfället och värm dem runt om på grillen ca 10 minuter eller tills de fått vacker grillyta.
  5. Skiva upp köttet i generösa skivor och servera med chimichurri, och ciabattabröd. Sök recept "Chimichurri".

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gunson 30 juni 2010

    Mycket gott kryddat! Smidigt att kunna förbereda och sedan bara lägga på grillen för att värma till och få färg. .. och chimchurrin till gör det ännu mera smakrikt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.