Mycket smak och saftigt mör. Detta rekomenderar jag helhjärtat.
Instruktioner
- Lägg fläskfilén i en påse, slå på 1 dl BBQ Oil, låt marinera i minst 1 timme men gärna över natten.
- Skiva auberginen och lägg den i en påse, slå på 0,5 dl BBQ Oil, låt det stå och dra i ca 30 minuter.
- Koka couscous och lägg i en skål.
- Strimla sallad, dela tomaterna, skiva löken tunt och bryt osten i halvcentimeter stora bitar.
- Grilla fläskfilén hel på medelvarm grill, låt den vila några minuter inslagen i aluminiumfolie.
- Grilla auberginen gyllenbrun och knaprig.
- Blanda grönsaker, ost, aubergine och couscous, smaksätt med salt, peppar, olja och vinäger.
- Skär upp filén och servera den på salladen.
Publicerat den
5 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag följde inte ditt recept till punkt o pricka, jag valde quinoa framför couscous, men det ska ju inte Du lida för, du får 5 poäng för detta recept, o tack.