Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé med potatisklyftor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttet: Skär bort fett och hinnor från fläskfilén och skär upp ca 1,5-2 cm slantar. Blanda alla ingredienser till marinaden i en fryspåse och lägg i köttet. Lägg in i kylen och låt dra ca 1 timme eller mer, skaka om lite då och då. Grilla köttet ca 3-4 min på varje sida. Ca 5-10 cm från glöden.
  2. Potatisen: häll ut potatisen på en plåt eller form. Hacka upp moroten i stavar och lägg tillsammans med potatisen. Skiva röd lök och blanda med potatis och morot. Häll över olja, pressad vitlök, hackad timjan och salt. In i ugnen tills potatisen är färdig. (alla tycker ju inte lika)
  3. Servera gärna med grönsaker på grillspett och Lohmanders kalla beasås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skogmullan 22 november 2008

    Var är Beasåsen??????????????????????????????????????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.