Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé och paprika och avokado

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dax att grilla till påsk?

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Tänd grillen i god tid så att den blir riktigt varm.
  2. 2. Skär paprikan i halvor och ta bort kärnorna. Pensla köttet med lite olja och krydda med 1 tsk salt och 1 krm nymald svartpeppar.
  3. 3. Dela, skala och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar. Blanda ihop olja, citronskal, citronsaft, vitlök och 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda avokado och dressing.
  4. 4. Grilla köttet runt om tills innertemperaturen är 65°. Grilla paprikorna tills de börjar få färg.
  5. 5. Låt köttet vila ca 5 minuter. Skär paprikorna i små bitar och blanda ner i dressingen.
  6. 6. Skär köttet i skivor och häll över dressingen med grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Ja, bättre vete tusan om det går att göra. Full poäng, o tack så mycket för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.