Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad gemsallad med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Grillad gemsallad är det perfekta tillbehöret till den god bit kött eller fisk-

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm en stekpanna eller grillpanna till hög värme. Lägg ner salladen i en helt torr panna med snittytan neråt och stek så de får ordentlig färg. Viktigt att inte sänka värmen på stekpannan!
  2. Snittytan ska bli svart ifrån ”sotningen”. Lägg gemsalladen på ett fat, ringla över olivolja och vinäger på snittytan. Salta och peppra ordentligt, riv rikligt med parmesan på salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.