Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad gös med kräftröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gös är en av mina favoritfiskar.

Ingredienser

Instruktioner

Låt kräftstjärtarna rinna av. Skär dem i bitar. Blanda ihop kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna. Pensla fisken med olja och krydda med salt och peppar. Grilla fisken över glöden i 3–4 minuter på varje sida. Alt fräs dem på stekpanna. Servera med kräftröran, kokt potatis, sparris och citron.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ulfs 18 juni 2009

    Hej! Landställe i Stockholms skärgård. Har hittills fått gös (nät) mer än för behovet. Nu är jag pensionär sedan ett år (emeritus) Dålig fångst på sommaren. Testar i alla fall. Annars hösten. Hur som helst: Jag kör receptet. Gillar mustigheten i kräfttider, men annars också. Hör av mig. /ulfs

  • anluk 18 juni 2009

    Skriv gärna vad du tyckte sen. Gös är en så god fisk tycker jag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.