Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad gösfilé med bönbearnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Grillad vit fisk med smakrik bearnaisesås gjord med bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bönbea: Rör ihop äggula, vinäger och senap i en skål. Tillsätt rapsoljan under vispning, lite i taget så det inte skär sig. Låt bönorna rinna av och skölj dem väl, mixa dem till en puré. Blanda ner bönorna i såsen och krydda med dragon, salt och peppar.
  2. Grillad gös: Skär fisken i bitar, pensla dem med olivolja, salta och peppra. Grilla dem runt om i 6-8 minuter. Använd gärna ett halster, det underlättar. Servera med ”bönbean” och grillade grönsaker, se separat recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.