Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad halloumi med melon- och granatäppelsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ganska stark förrätt, men ack så god. Salladen passar fint till grillat också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kryddblandningen. Hacka Berberis, mortla sedan dessa tillsammans med korianderfrön och blanda därefter ihop samtliga ingredienser väl.
  2. Skala melonerna och skär dom i grova bitar. Skär chilin och salladslöken i tunna ringar. Dela och kärna ur granatäpplena. Blanda allt varsamt i en skål.
  3. Tillsätt pressad lime och smaka av med salt, svartpeppar, grön tabasco och strimlad mynta.
  4. Grilla osten och krydda med Middle east rub och lite svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.