Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad hamburgare

 
Skriv ut

Finns inget bättre än en egengjord, kolgrillad hamburgare.

Ingredienser

Instruktioner

Hamburgaren: 1. Börja blanda färsen med dijonsenap, bbqsås, vatten salt och peppar. 2. Hacka också ned timjan och rosmarin och tillsätt i färsen. 3. Knåda ihop allt och smaka av innan ni rullar era burgare. 4. Forma burgarna i valfri storlek. 5. Spraya dem med olja och lägg på grillen. Ca 2 på vardera sida. 6. Skiva upp den enrisrökta baconet och stek i ugn. Ca 10 min på 200 grader. 7. Halvera och grilla brödet i ca 30 sek på vardera sida. 8. Skiva upp samtliga grönsaker och servera. Bbqsås 1. Tillsätt majonnäs med bbqsås och blanda ihop. 2. Smaka upp med sherryvinäger, sambal oelek, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.