Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad karré med färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka färskpotatisen och låt den svalna.
  2. Skiva lök och rädisor.
  3. Såsen: Blanda gräddfil, ost och peppar.
  4. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen.
  5. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över färska örtkryddor.
  6. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.