Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kassler med sommarsallad på färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kasslern fick fin smak av grillningen.

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba och koka potatisen. Låt svalna. Skär ev potatisen i bitar. Koka haricots vertsen och ärtorna enligt förpackningarnas anvisningar. Kyl av dem. Skär haricots vertsen i ca 2 cm långa bitar. Sköj och skär rädisorna i bitar. Skölj och halvera tomaterna. Blanda potatisen och grönsakerna. Blanda olja, balsamvinäger, finhackad vitlök, salt och peppar. Häll blandningen över potatis och grönsaker. Rör om. Skölj och strimla salladen. Blanda salladen med potatis- och grönsaksblandningen strax innan servering. Skär kasslern i tjocka skivor och värm dem på grillen eller i grillpanna ca 30 sec på varje sida. Servera kasslerskivorna med sommarsalladen och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.