Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kassler och ädel broccoligratäng med skinka och ostsås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel vardagsmat som smakar kalasmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll broccolin i lätt saltat vatten i ca 7 minuter, spola den i kallt vatten så att kokningen avstannar.
  2. Skär skinkan i tärningar eller strimlor.
  3. Lägg broccolin i den smörsmorda formen.
  4. Strö över skinkan och den smulade ädelosten
  5. Häll över ostsåsen.
  6. Sätt in i 200° varm ugn i 15-20 minuter.
  7. Krydda kasslerskivorna med svartpeppar och salvia, droppa över lite olivolja.
  8. Grilla kasslern i het grillpanna 1-2 minuter på varje sida beroende på tjocklek när kasslergratängen tas ut ur ugnen.
  9. Servera med brynt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.