Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kotlett med körsbärschutney och bulgursallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Perfekt till grillen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kotletter och marinad i en plastpåse och knyt till. Låt ligga kallt i minst 1 timme innan de grillas.
  2. Chutney: Skölj och kärna ur körsbären. Finhacka chilin. Blanda samtliga ingredienser i en gryta och koka under omrörning i ca 10 minuter.
  3. Sallad: Mät upp bulgur i en skål. Koka upp vattnet och häll över. Låt stå i 10 minuter. Blanda övriga ingredienser i bulguren.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brii 31 juli 2009

    ciao! jag har gjort chutneyn. den är jättegod! tack för receptet. brii

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.