- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Tjuvstartar. En grillad lammrostbiff med fräsch citronsås och sparris är mitt tips för en lyckad påskmiddag.
Instruktioner
- Dela rostbiffen i fyra biffar och banka ut biffarna något. Låt biffarna marinera en timme i olivolja med hackad vitlök och rosmarin.
- Citronsås:
Vispa upp crème fraichen. Blanda den med turkisk yoghurt, flingsalt och hackad röd chili. Blanda citronsaften med honungen och rör ned i crème fraiche- och yoghurtblandningen. Ställ i kylen.
- Grilla biffarna tillsammans med 12 gröna sparrisar som du penslat med olivolja. Vänd biffarna när köttsaften sipprar upp. Lamm blir godast om det serveras rosa. Låt köttet vila en stund.
- Servera med din favoritgratäng. Glad påsk.
Publicerat den
20 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar