Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lammrostbiff med citronsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tjuvstartar. En grillad lammrostbiff med fräsch citronsås och sparris är mitt tips för en lyckad påskmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela rostbiffen i fyra biffar och banka ut biffarna något. Låt biffarna marinera en timme i olivolja med hackad vitlök och rosmarin.
  2. Citronsås: Vispa upp crème fraichen. Blanda den med turkisk yoghurt, flingsalt och hackad röd chili. Blanda citronsaften med honungen och rör ned i crème fraiche- och yoghurtblandningen. Ställ i kylen.
  3. Grilla biffarna tillsammans med 12 gröna sparrisar som du penslat med olivolja. Vänd biffarna när köttsaften sipprar upp. Lamm blir godast om det serveras rosa. Låt köttet vila en stund.
  4. Servera med din favoritgratäng. Glad påsk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.