Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lammstek med chimichurri

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Chimichurri är en klassisk sydamerikansk, vitlöksdoftande sås. Underbar till grillat kött!

Ingredienser

Instruktioner

Vik ut köttet. Pensla med smör-& rapsolja och salta. Grilla över glöd 5 minuter på varje sida. Lägg köttet vid sidan av glödbädden och fortsätt grilla tills innertemperaturen är 60 grader. Låt vila ca 5 minuter. Fräs vitlöken i smör-& rapsoljan. Rör ner övriga ingredienser. Skär köttet i skivor och lägg på ett fat. Häll den varma såsen över köttet. Servera med grillade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.