Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax i kapprock

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott på grillen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen i marinad i minst 3 timmar.
  2. Klipp till runda smörgåspapper. Smörj ena sidan med lite smör, skiva potatisen och lägg ut den mitt på. Lägg på två skivor lax på varje potatishög och fortsätt med hackat ägg, lök och spenat. Vik över pappret och vik till en så tät kant som möjligt.
  3. Lägg ut lite aluminiumfolie på grillgallret och ställ på kapprockarna, lägg på locket. Baka dem i ca 10 minuter och lyft över på tallrikar.
  4. Servera gärna med en fin sallad och aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.