Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax med färsk pasta och spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lax och spenat smakar väldigt bra tillsammans, och denna laxrätt blir garanterat en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan.
  3. Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner hälften av såsen i pastan och servera resterande i en skål bredvid. Håll pastan varm.
  5. Salta och peppra de rumstempererade laxbitarna, pressa över saften från en ½ lime och lägg dom på grillen.
  6. Garnera med citronklyftor och dill.
  7. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • labanclara12 9 maj 2009

    Detta var gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.