- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lax och spenat smakar väldigt bra tillsammans, och denna laxrätt blir garanterat en favorit.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan.
- Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar.
- Rör ner hälften av såsen i pastan och servera resterande i en skål bredvid. Håll pastan varm.
- Salta och peppra de rumstempererade laxbitarna, pressa över saften från en ½ lime och lägg dom på grillen.
- Garnera med citronklyftor och dill.
- Servera med sallad.
Publicerat den
21 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta var gott