Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad laxfjäril med hummersås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga grillade laxfjärilar som smaksatts med sommarens bästa grillkrydda, seafood & fishkryddan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman crème fraiche med majonnäs, hummerfond och dill. Smaka av med salt och peppar. Ställ in såsen i kylen till serveringen.
  2. Torka av laxfjärilarna och gnid in seafood & fish kryddorna. Salta fisken.
  3. Grilla fisken över glöd, ca 6-8 minuter totalt, i grillhalster eller på galler och vänd fisken med ett skyffelliknande redskap så att den inte trillar isär.
  4. Servera fisken med sås, eventuellt räkor, kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bomagnus 25 maj 2008

    Mycket god framför allt lättlagat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.