Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad majs med citron, salt och chilimarmelad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marmeladen håller en vecka i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chilimarmelad: Skölj, kärna ur och tärna tomaterna. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten.
  2. Koka tomater, chilifrukt, socker och vatten till trögflytande konsistens i en kastrull, cirka 15 minuter. Häll upp i en varm och väl rengjord glasburk. Låt kallna utan lock.
  3. Majs: Ansa och skölj majsen. Grilla den runt om cirka 15 minuter. Servera majsen varm med citron, salt och chilimarmelad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.