Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad majs med vispat limesmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smöret med asiatiska smaker är även toppen till fisk /ICA Buffé

Ingredienser

Instruktioner

Dela, kärna ur och finhacka chili frukt. Vispa rumsvarmt smör luftigt med elvisp. Rör ner chili, finrivet skal av lime, färskpressad limejuice och finhackad koriander. Krydda med salt. Pensla förkokta majskolvar med olja. Grilla dem runt om tills de fått fin färg. Servera med smöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.