Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad persika med vaniljglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt dessert för att utnyttja eftervärmen på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera persikorna och ta bort kärnan. Lägg i en ugnssäker form.
  2. Blanda apelsinsaft, grenadine och florsocker. Häll såsen över persikorna.
  3. Ställ formen på grillen ca 10 min eller tills de är mjuka. Eller tag vara på eftervärmen ute på grillen. Tiden varierar dock.
  4. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.