Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör dressingen och koka gärna potatisen i förväg. Men grilla och blanda inte ihop salladen förrän strax före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen och koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Skala och skiva löken. Dela tomaterna i bitar. Blanda ihop dressingen och rör ner grönsakerna.
  3. Låt potatisen rinna av. Blanda den med lite olja och salt.
  4. Grilla potatisen över glöden några minuter tills den får färg. Rör ner potatisen i tomatsalladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sandra-Louise 21 maj 2008

    Oj den låter helt klart super god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.