Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad purjolök med rucola och pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den grillade löken blir tillsammans med rucola och pinjenötter ett gott tillbehör till maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av den översta delen av blasten. Dela sedan purjolöken på längden och skölj väl. Torka noga och pensla med lite olivolja. Grilla runt om några minuter.
  2. Lägg på fat och ringla över rikligt med olivolja. Krydda med salt och peppar och strö på rucola och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.