Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad rimmad lax med varm gurk- och bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här behövs varken potatis, ris eller pasta som tillbehör. Den varma gurk- och bönsalladen räcker. Laxen rimmas medan den tinar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in de frysta laxbitarna med salt och ställ i rumstemperatur cirka 1 timma före tillagning.
  2. Gurksalladen: Skala gurkorna och dela dem på mitten. Dela varje bit på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär i tunna skivor på längden. Blanda senap, olja, limesaft, honung, salt och svartpeppar i en kastrull. Vänd ner gurkan och de sköljda och avrunna bönorna. Värm försiktigt. Vnd ner dillen vid servering.
  3. Skölj av och torka laxbitarna. Pensla med olja och grilla i en het grillpanna. Servera med gurk- och bönsalladen och skivad lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.