Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad rostas med melonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god köttbit och en sallad med bl.a. galiamelon, blodgrapefrukt, slanggurka och rödlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttet med salt och peppar.
  2. Filéa grapefrukten, skär melonköttet och gurkan i bitar. Blanda med salladen och tunt skuren rödlök. Krydda med vinägern, oljan, salt och peppar.
  3. Mixa ruccolan med crème fraichen och smaksätt med salt och peppar.
  4. Grilla eller stek köttet ca 2 minuter på var sida eller längre om man vill ha det mer välstekt och servera med den läskande salladen och ruccolasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.