Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ryggbiff med örtrub

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att gnida in köttet med en aromrik blandning av paprikapulver, kajennpeppar, oregano och timjan är ett enkelt och fräscht sätt att ge grillat kött lite extra piff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen. Blanda salt, paprikapulver, svartpeppar, vitlökspulver, kajennpeppar, oregano och timjan i en liten skål.
  2. Gnid in biffarna på båda sidor med kryddblandningen. Pressa in kryddorna med fingertopparna så att köttet blir helt täckt.
  3. Lägg biffarna på grillen och grilla sex minuter. Vänd och grilla fyra-sex minuter på andra sidan tills biffarna är mediumstekta. Servera med en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.