Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad seitan med lime

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Vegetariskt grillalternativ.

Ingredienser

Instruktioner

Vi förbereder genom att marinera seitanfiléerna i 5 timmar eller mer. Blanda vinäger, vitlök, olja och peppar och häll över filéerna. Ta upp filéerna ur marinaden. Grilla filéerna 1-2 minuter på var sida eller tills de är genomstekta. Halvera limefrukterna och lägg på grillen under tiden så att de karamelliseras. Arrangera rucolasalladen på tallrikar. Skär filéerna i skivor och lägg ovanpå bladgrönsakerna. Servera med klyftpotatis och limefrukterna. Stänk över balsamvinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.