Kommer nu en härlig tid då vi vill grilla.
Instruktioner
- Fläk upp kycklingenfiléerna. Krossa senapsfrön lätt och blanda med farin, citronsaft, olja och salt. Pensla filéerna med blandningen och låt stå i kylskåpet att marinera ca 1 timme.
- Blanda vattnet med vinäger och honung i en kastrull. Låt koka utan lock till en simmig lag ca 5 min. Låt lagen kallna och blanda med olja och salt.
- Skölj och skiva champinjonerna tunt. Skala och finhacka löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Varva champinjoner, lök och paprika i en vid skål. Häll över dressingen och låt stå i rumstemperatur medan kycklingfiléerna grillas.
- Grilla filéerna ca 5 min per sida på utegrillen, eller i grillpanna. Kontrollera att kycklingen är genomgrillad dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag.
- Servera kycklingen med sallad och en klick potatissallad eller kokt färskpotatis.
Publicerat den
3 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar