Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad smörgås med färg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till den här smörgåsen är det meningen att man ska använda oss av affärens mest hårdrökta korv, gärna med smaksättning av vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödet lätt. Skär korven i kraftiga skivor, dra skinnet av dem. Låt dem täcka brödet.
  2. Avlägsna kärnor och vita hinnor ur paprikan. Skär den i 8 skivor. Fördela dessa över korven på smörgåsarna.
  3. Riv osten på rivjärnets grövsta del eller skär den i små tärningar. Strö osten över smörgåsarna.
  4. Halvera oliverna. Lägg dem över med snittytan uppåt så smörgåsarna blir vackert prickiga.
  5. Sätt in smörgåsarna på folieklätt ugnsgaller under grillelement eller i 275 grader övervärme. Beräkna högst 7 minuter. Smörgåsarna är färdiga när osten smät något över paprikan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.