Till den här smörgåsen är det meningen att man ska använda oss av affärens mest hårdrökta korv, gärna med smaksättning av vitlök.
Instruktioner
- Rosta brödet lätt. Skär korven i kraftiga skivor, dra skinnet av dem. Låt dem täcka brödet.
- Avlägsna kärnor och vita hinnor ur paprikan. Skär den i 8 skivor. Fördela dessa över korven på smörgåsarna.
- Riv osten på rivjärnets grövsta del eller skär den i små tärningar. Strö osten över smörgåsarna.
- Halvera oliverna. Lägg dem över med snittytan uppåt så smörgåsarna blir vackert prickiga.
- Sätt in smörgåsarna på folieklätt ugnsgaller under grillelement eller i 275 grader övervärme. Beräkna högst 7 minuter. Smörgåsarna är färdiga när osten smät något över paprikan.
Publicerat den
9 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar