Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sötpotatis med gräddfil, gräslök och chili

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ett måste på grillfesten i sommar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisarna med skal i väl saltat vatten tills de är mjuka. Prova med sticka. Låt dem svalna och dela dem sedan på längden till halvor.
  2. Ringla olivolja över snittytan, salta med flingsalt. Grilla halvorna på bägge sidor, tills de fått rikligt med färg.
  3. Dela chilin och ta bort fröna. Finhacka chilin och gräslöken. Servera potatisen med en klick gräddfil. Toppa med finhackad gräslök och chili.
  4. Servera potatisen till valfritt grillat kött och en god grönsallad och coleslaw till. Tips på grillat kött! Grillade revben, fläskkottlett, kycklingvingar m.m. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.